Maak kennis met ons bedrijf in de reportage van koppen

Wie zijn we en waar staan we voor?

Kasmifood is een familiebedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling en verfijning van halal gerechten en produkten die in aanmerking komen voor zowel moslims als niet moslims. De noodzaak aan degelijke kwalitatieve halal produkten heeft ons als moslims ertoe gedwongen om zelf een bedrijf op te starten dat hier aan kan voldoen.

In België alleen al zijn er vandaag de dag meer dan een half miljoen moslims die door veel bedrijven als doelgroep over het hoofd worden gezien of waar geen rekening mee word gehouden. Achter Halal schuilt meer dan alleen de religieuze betekenis en richtlijnen, het heeft op culinair vlak ook een andere betekenis. Namelijk dat halal gerechten gewoonweg Halalicious zijn door de diversiteit van kruidenmixen en bereidingswijzen. Juist daarin onderscheiden wij ons van de anderen.

Kasmifood is een 100% halal bedrijf met de nodige knowhow aangaande de zeer complexe halal markt en de daarbij horende producten en diensten. Met ons huismerk KASMI, zijn wij marktleider in Belgie op het vlak van Halal smeersalades en sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met zowel kant en klare gerechten, charcuterie, zuivel, diepvriesproducten en koude sauzen voor zowel groothandel, retail als de horeca.


Kasmi catering

Kasmi catering is een aparte afdeling die instaat voor het beleveren van cateringbedrijven als het zelf leveren van Halal belegde broodjes, vleeswaren, hapjes en verse bereidingen.

Kasmi catering is de oplossing voor bedrijven of organisaties (ziekenhuizen, scholen, overheidinstanties, evenementen, cateraars) die rekening moeten houden met deze doelgroep van moslims of graag wat diversiteit in hun gamma willen brengen. Graag staan wij ter beschikking om u te helpen bij het kiezen of ontwikkelen van produkten die u als bedrijf dichter bij de klanten brengt.

100% halalicious

daar gaan we voor