Wie is Kasmifood?

Kasmifood is een familiebedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling en verfijning van halalgerechten en producten die in aanmerking komen voor zowel moslims als niet moslims. De noodzaak aan degelijke kwalitatieve halal producten heeft ons als moslims ertoe gedwongen om zelf een bedrijf op te starten dat hier aan kan voldoen.

In België alleen al zijn er vandaag de dag meer dan een half miljoen moslims die door veel bedrijven als doelgroep over het hoofd worden gezien of waar geen rekening mee word gehouden. Achter Halal schuilt meer dan alleen de religieuze betekenis en richtlijnen, het heeft op culinair vlak ook een andere betekenis. Namelijk dat halal gerechten gewoonweg Halalicious zijn door de diversiteit van kruidenmixen en bereidingswijzen. Juist daarin onderscheiden wij ons van de anderen.

Kasmifood is een 100% halal bedrijf met de nodige knowhow aangaande de zeer complexe halalmarkt en de daarbij horende producten en diensten. Met ons huismerk KASMI, zijn wij marktleider in België op het vlak van Halal smeersalades en sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met zowel charcuterie, zuivel, diepvriesproducten en koude sauzen voor zowel groothandel, retail als de horeca.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

MVO krijgt bij Kasmifood veel aandacht. Wij letten op hoe ingrediënten worden geproduceerd, hoe ze worden verwerkt en wat er met afval kan worden gedaan.

  • Zo weinig mogelijk plastic in onze verpakkingen
  • voortdurend omlaag brengen van materiaalverlies
  • Kartonnen omverpakkingen waar mogelijk zonder opdruk
  • Goede samenwerking met Verenigingen voor minderbedeelden

100% halalicious

daar gaan we voor