Wedstrijden

DO YOU LIKE TO SHOP FOR FREE?!
Doe dan mee aan de 'Je Suis Kasmi' ‪#‎Selfie‬ Wedstrijd en maak kans op de hoofdprijs, een cadeaubon t.w.v. 250€ en een etentje voor 2pers. om te bekomen na het shoppen!
Er zijn maar liefst 70 prijzen te winnen! Daarnaast maken de 10 meest originele selfies kans om deel uit te maken van onze volgende campagne.
Wat moet je doen?
1.: Neem een selfie met één van onze Kasmifood salades(het groene doosje) met eventueel onze campagne van op de bus en tram als achtergrond of boots de campagne na op een zo origineel mogelijke manier.
2.: Like onze Facebookpagina, Kasmifood-Belgium en volg ons Intstagram account, Kasmifood. Post jouw selfie met (hashtag) ‪#‎Kasmifood‬#jesuiskasmi en tag ons in jouw selfie!
De 10 meest originele selfies zullen deel uitmaken van onze volgende 'Kasmifood' campagne. De meest originele selfie wint de hoofdprijs, een cadeaubon van Wijnegem Shoppingcenter t.w.v. 250€ en een etentje voor 2pers. De selfie met de meeste likes op facebook wint een cadeaubon t.w.v. 150€. De selfie met de meeste likes op instagram wint een cadeaubon t.w.v. 100€. In totaal zijn er nog zeven cadeaubonnen t.w.v. 50€ te winnen. De overige selectie gebeurd door het Kasmi - team op basis van originaliteit van de selfie. Verder zijn er nog talrijke prijzen te winnen:
-10 etentjes voor 2 pers.
-10 supermarkt shopping bons t.w.v. 35€ Supermarkten: Attari, Salam, Pitstop(Antwerpen en Brussel), Karim supermarkt
-50 lunches
1 broodje +1drank te consumeren bij : Charif (Abdijstraat, Carnotstraat, Handelstraat, Driekonningenstraat, Bredabaan, Brussel) Bakkerij Roma (Turnhoutsebaan en Provincistraat) Bakkerij Riad, bakkerij Elif (carnotstraat, sint-jansplein)
De wedstrijd gaat in vanaf vandaag 25 mei tot en met 27juni.
Doe mee en maak kans op meerdere prijzen. En wie weet straal jij in onze volgende 'Kasmifood' campagne.
Succes!