GESCHIEDENIS VAN KASMIFOOD

Het verhaal van Kasmifood begon 2007. De eigenaar van Kasmifood, Samir El Kasmi, hielp af en toe in
op occasionele basis in een slagerij Kiel, Antwerpen.

Hij merkte op dat de klanten vaak vroegen waarom het halal assortiment in de slagerij niet zo uitgebreid was als in niet-halal slagerijen.
Samir Hij besloot vervolgens zijn kooktalent weer te benutten en begon verse halal kip- en vleessalades te maken. De verse kip- en vleessalades waren meteen populair bij de klanten en al snel werd duidelijk dat de vraag ernaar bleef stijgen. Op dat moment besloot hij te reageren.
om aan die vraag te voldoen, en dus Kasmifood werd geboren.
Vanaf het begin waren kwaliteit, service en versheid voor ons van het grootste belang, wat duidelijk tot uiting kwam in het feedback die we van onze klanten ontvingen.

Kasmifood was het eerste bedrijf op de Belgische markt gespecialiseerd in halal salades.

De halal salades zijn nu een begrip geworden binnen de moslimgemeenschap.
Na een avontuur van 5 years Als klein onafhankelijk bedrijf hebben we besloten om uit te breiden. 2013 the
de productielijn werd uitgebreid vanuit onze eigen fabriek gelegen in Kappellen.

Op deze manier behouden we controle over de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van de service aan onze klanten. Zo kunnen we
We besteden ook aandacht aan innovatie en de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten.
Intussen is ons assortiment enorm uitgebreid, met onder andere charcuterie, zuivelproducten, bevroren snacks en sauzen.

We hopen deze trend voort te zetten, zodat iedereen kan genieten van onze hoogwaardige en
lekker Halal producten